Krachtman APK

Krachtman APK staat voor een dag waarin je geïnspireerd wordt door andere Krachtmannen. Dat je elkaar spreekt over de onderwerpen waar je mee bezig bent in je leven. Waar er aandacht is voor zaken waar je nog mee rondloopt.

We merken dat veel mannen die mee zijn geweest op een Krachtman-weekend een jaarlijkse “keuring” willen waarin ze zichzelf eens onder de loep nemen. Dat vinden wij een prachtig plan, dus gaan we dat doen. Vandaar deze Algemene Persoonlijke Keuring!

Laat je inspireren door de verhalen van andere mannen. Steun elkaar en doe nieuwe energie op om jouw leven kleurrijker te maken dan het al is.

Programma

We starten om 10 uur en rond 17 uur sluiten we af. We hebben ook een heerlijke vegetarische lunch.

’s Morgens starten we met een “sharing”. Er is ruimte voor ervaringen die zijn opgedaan na het Krachtman-weekend en zaken die nu aandacht vragen. Het is prettig om het leven met elkaar te kunnen delen en erkenning te krijgen van de mannen om je heen.

In de middag gaan we in groepen uit elkaar om te verkennen wat je behoeften op dit moment zijn. Waar je de kracht in je leven ervaart om dit te realiseren. En of het wijs is om hiermee aan het werk te gaan. We noemen dit ook wel werken vanuit het kind, de krijger en de wijze.

Het doel van de dag is dat je vol nieuwe energie, een goed plan en geïnspireerd weer naar huis gaat!


Voor iedere man

Krachtman APK is voor Krachtmannen die al eens zijn meegeweest op een weekend en voor mannen die belangstelling hebben voor wat we doen. Je bent welkom, gewoon zoals je bent!

Ook als je iemand kent die je graag wil laten meemaken wat we bij Krachtman doen? Dat is hij van harte welkom!


Agenda

De eerste Krachtman APK zullen we in 2021 gaan houden. Blijf op de hoogte via Facebook of onze Krachtman updates.


Kosten

Je betaalt voor deze dag € 125.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close