Krachtman Weekend

Krachtman biedt je verschillende mogelijkheden om te werken aan meer levenslust, kracht en plezier in je leven. Tijdens het Krachtman-weekend neem je echt de tijd om te werken aan jezelf.


Programma

Het programma is een combinatie van bewegen, eigen proces en plezier maken. We starten vrijdagavond om 19:00 uur met een kennismaking en introductie. Zondag zullen we rond 16:00 uur met elkaar afsluiten.
De dagdelen bestaan uit groepssessies waarin we werken aan het doel van dit Krachtman weekend: de bron van jouw kracht, plezier en vitaliteit vrijmaken!

Het programma is als volgt opgebouwd.

Vrijdagavond: Introductie, closing the circle of trust
Zaterdagochtend: het verkennen van je innerlijke behoefte
Zaterdagmiddag: vervullen van de innerlijke behoefte door de inzet van verschillende technieken: anger-work, familieopstellingen en lichaamswerk
Zaterdagavond: kampvuur en bbq
Zondagochtend: Delen van ervaringen en integratie van nieuwe inzichten
Zondagmiddag: Playing with power and celebrating


Hoe we werken

De inhoudelijke kant van Krachtman komt uit verschillende therapeutische richtingen en coachingstechnieken. Twee hiervan leggen we je hieronder uit.

Innerlijk kind werk

In de praktijk wordt steeds meer zichtbaar dat veel mannen last hebben van het kleine jongetje in zichzelf dat de regie nog wel eens wil overnemen. Dat mannetje dat zo ongeremd boos kan worden omdat het niet gezien wordt, dat zich terugtrekt als het moeilijk wordt of het iedereen naar de zin maakt omdat het bevestiging nodig heeft. Juist deze “innerlijke kinderen” verdienen aandacht en we mogen ze leren dat ze kunnen groeien naar volwassenheid. Dit doen we door voor ons innerlijke kind te zorgen en heel veel plezier te maken.

Lichaamswerk

We hebben een lichaam! Tijdens het weekend gaan we dit lichaam gebruiken, voelen en uitdagen. Vitaliteit en energie wek je op door te bewegen, te spelen en in contact te zijn met je lichaam. Maar ook door je grenzen te verkennen en te onderzoeken. Hoe is het om je eigen kracht te voelen en de kracht van andere mannen. Ga mee op dit avontuur en neem onvergetelijke ervaringen mee die je dichter bij jezelf brengen.


Agenda

Vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september 2021
In Meeuwenveen – Meeuwenveenweg 1-3 7971 PK Havelte


Locaties in de natuur

De Krachtman-weekenden worden zoveel mogelijk gehouden op mooie locaties in de natuur. Op deze manier kom je los van het dagelijkse leven. Er ontstaat rust en ruimte om tijd voor jezelf te maken. We zien dat dit bijdraagt aan werkelijk de verdieping vinden bij jezelf en anderen.

Meeuwenveen – Havelte

Kosten

Voor de weekenden zijn er twee tarieven.
Particulier tarief: € 850 (incl. btw)
ZZP tarief: € 850 (excl. btw)
Zakelijk tarief: € 1.000 (excl. btw)

Wat krijg je hiervoor

  • Begeleiding en persoonlijke aandacht door twee ervaren therapeuten in een groep van maximaal 8 mannen
  • Verblijf, eten en drinken van vrijdagavond 19 uur tot en met zondag 16:30 uur
  • Audio-oefeningen voor na het weekend
  • Persoonlijke notitieboek
  • Een helder actieplan om opgedane inzichten in de praktijk te brengen
  • Online Coaching-sessie van een uur ongeveer een maand na het weekend (t.w.v. €90).

Eten & drinken

Het weekend is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten. De maaltijden tijdens het Krachtman weekend zijn vegetarisch en de dranken alcoholvrij.


Slapen

We maken gebruik van locaties waar je een slaapkamer deelt met een van de andere deelnemers.
Iedere slaapplek is voorzien van een handdoek- en lakenpakket.

Wegens de huidige Corona-maatregelen kiezen we ervoor om deelnemers zoveel mogelijk een eigen kamer te geven. Of we zorgen voor een slaapplek met voldoende ruimte en ventilatiemogelijkheden.


Vele handen…

… maken licht werk. En het is nog gezellig ook om dat met elkaar te doen. Daarom vragen we van iedereen dat hij meewerkt aan het verzorgen van de maaltijden, het opruimen en schoonmaken. Wij zullen er voor zorgen dat het zo makkelijk mogelijk wordt georganiseerd.

En wat dacht je er van?

Ben je enthousiast geworden? Ga dan mee en geef je op via onderstaande knop!search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close