Programma

Het programma is een combinatie van bewegen, eigen proces en plezier maken. We starten vrijdagavond om 19:00 uur met een kennismaking en introductie. Zondag zullen we rond 16:00 uur met elkaar afsluiten.
De dagdelen bestaan uit groepssessies waarin we werken aan het doel van dit Krachtman weekend: de bron van jouw kracht, plezier en vitaliteit vrijmaken!

Het programma is als volgt opgebouwd.

Vrijdagavond: Introductie, closing the circle of trust
Zaterdagochtend: het verkennen van je innerlijke behoefte
Zaterdagmiddag: vervullen van de innerlijke behoefte door de inzet van verschillende technieken: anger-work, familieopstellingen en lichaamswerk
Zaterdagavond: kampvuur, bbq en vuur ritueel
Zondagochtend: Delen van ervaringen en integratie van nieuwe inzichten
Zondagmiddag: Playing with power and celebrating

Inspiratie

We hebben het Krachtman weekend geïnspireerd op onderstaande ingrediënten.

Innerlijk kind werk

Als therapeuten zien we (Michiel en Boudewijn) dat veel mannen last hebben van het kleine jongetje in zichzelf dat de regie nog wel eens wil overnemen. Dat mannetje dat zo ongeremd boos kan worden omdat het niet gezien wordt, dat zich terugtrekt als het moeilijk wordt of het iedereen naar de zin maakt omdat het bevestiging nodig heeft. Juist deze “innerlijke kinderen” verdienen aandacht en we mogen ze leren dat ze kunnen groeien naar volwassenheid. Dit doen we door voor ons innerlijke kind te zorgen en heel veel plezier te maken.

We leggen je graag uit wat het innerlijk kind werk inhoud.

“The Work”

“The work” is een documentaire die gaat over hoe mannen in een gevangenis met elkaar bergen emotioneel werk verzetten en zo hun “shit” opruimen. Hierin zie je de kracht die mannen met elkaar kunnen oproepen. Zowel de boosheid als het verdriet. De veilige bedding waarin dit gebeurt is indrukkend om te zien. De kwetsbaarheid waarmee dit gedaan wordt is direct verbonden aan kracht. Deze manier van kracht inspireert ons!

Lichaamswerk

We hebben een lichaam! Tijdens het weekend gaan we dit lichaam gebruiken, voelen en uitdagen. Vitaliteit en energie wek je op door te bewegen, te spelen en in contact te zijn met je lichaam. Maar ook door je grenzen te verkennen en te onderzoeken. Hoe is het om je eigen kracht te voelen en de kracht van andere mannen. Ga mee op dit avontuur en neem onvergetelijke ervaringen mee die je dichter bij jezelf brengen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close